JÄSENYYS

Sairauskassan jäsenyyttä tulee hakea kuuden kuukauden kuluessa työsuhteen alkamisesta. Linkin hakemuslomakkeelle löydät alempaa tältä sivulta. Jäsenyyden edellytyksenä on työsuhde toimintapiiriin kuuluvaan työnantajaan sekä pääasiallisen toimeentulon saaminen tältä työnantajalta. Uudet jäsenyydet vahvistaa sairauskassan hallitus. Jäsenyys tulee voimaan hallituksen kokousta seuraavan täyden kuukauden alusta.

Kun sairauskassan hallitus on hyväksynyt jäsenyytesi, saat uuden Kela-kortin postitse kotiin. Uuden Kela-kortin kääntöpuolella on teksti: työpaikkakassa 17001. Sairauskassan jäsenyys osoitetaan tällä Kela-kortilla, erillistä jäsenkorttia sairauskassalla ei ole. Käytä aina vain uusinta Kela-korttia sekaannusten välttämiseksi, aina uuden Kela-kortin saadessasi hävitä edellinen kortti.

Sairauskassan jäsenmaksu on 1,3 % ennakkoperintälain alaisesta palkasta, vähintään 17 e/kk. Työnantajat pidättävät jäsenmaksun suoraan palkasta.

Jäsenyyshakemuksen voit palauttaa osoitteeseen Aija.Rautiainen@agcocorp.com

Voit myös halutessasi tulostaa hakemuksen ja lähettää sen täytettynä sairauskassaan sisäisessä postissa tai postittaa osoitteeseen: Sairauskassa Metso  Valmetinkatu 2, 44200 SUOLAHTI
Sairauskassa Metso
Valmetinkatu 2
44200
 SUOLAHTI
Avoinna ma-ke klo 10–12 ja klo 13–15
020 4550 888